نقد و بررسی هدفون بی سیم Pixel Buds A ، هدفونی با ارزش خرید بالا
هدفون بی سیم Pixel Buds A، از شرکت گوگل یک هدفون جدید است که به تازگی توسط این شرکت رونمایی و عرضه شده است. این هدفون چند ویژگی از گوگل Pixel Buds 2 را نخواهد داشت اما با قیمتی خیره کننده ، طراحی جذاب و کیفیت صدای بسیار مناسب میتواند حجم عظیمی از کاربران اندرویدی را نسبت به خرید آن وسوسه کند. در ادامه با مجله ریمووین همراه باشید تا بیشتر درباره این هدفون با برند پر آوازه گوگل صحبت کنیم.
کمی بیشتر درباره هدفون بی سیم Pixel Buds A بدانیم
این هدفون در اصل یک آپگرید و نسخه بهبود یافته از هدفون گوگل Pixel Buds 2 می باشد. در واقع پیکسل بادز 2 گوگل که سال گذشته با قیمت 179 دلار به بازار عرضه شد، اکنون با یک سری تغییرات به قیمت کمتری به فروش میرسد.
اما سوالی که پیش می آید این است که چرا گوگل نه تنها از افزودن ویژگی و تکنولوژی هایی جدید در Pixel Buds A مانند فناوری حذف صدای مزاحم محیط (Active Noise Cancelling)، خودداری کرده است، بلکه حتی از چند ویژگی نسخه قبلی آن کاسته است؟ در اینجاست که باید راجع به کلمه ی A در نامگذاری این هدفون گوگل صحبت کنیم.
در زبان انگلیسی Affordability به معنای مقرون به صرفه بودن است . پیکسل بادز A گوگل تنها با قیمت 99 دلار به فروش رفته که یک قیمت اقتصادی به شمار می رود. گوگل دلیل قرار دادن حرف انگلیسی A در جلوی نام پیکسل بادز جدید را این چنین عنوان کرده است. پس نمیتوان این قیمت مناسب را بی دلیل عنوان کرد. گوگل سعی داشته تا در تولید این ابزار تکنولوژی به مواردی اساسی تر توجه کرده و بخش های پر هزینه را از آن حذف کند.
Pixel Buds A با پیکسل بادز 2 چه فرقی دارد؟
همان طور که از تصاویر این دو هدفون پیداست، از نظر ظاهری بسیار شبیه به یکدیگر می باشند. اما با این حال می توان چند تقاوت جزئی میان آن دو پیدا کرد. Pixel Buds 2 از نظر وزنی بسیار سبک بود اما باید گفت که Pixel Buds A از آن هم سبک تر است. گوگل رسما گفته است که Pixel Buds Aدر مقایسه با Pixel Buds 2 حدودا 20 درصد سبک تر است.
در هدفون جدید، همواره کیس شارژر با رنگ سفید تولید شده است. اما گوشی های داخل آن با رنگ زیتونی خیلی تیره طراحی شده اند. بر خلاف بدنه ی مات در قسمت بیرونی این گوشی ها، قسمت داخلی آنها براق است. همچنین رنگ داخلی کیس شارژر براق و هم رنگ با گوشی های داخل آن می باشد.
جنس درگاه خروجی صدا ، فلزی یا پلاستیکی ؟
با نگاه کردن به Pixel Buds A، نکته جذاب دیگری متوجه خواهید شد. قسمت نازل این هدفون که در تماس مستقیم با قسمت داخلی گوش قرار میگیرد از جنس پلاستیک ساخته شده است. این در حالی است که این قسمت در مدل Buds 2 از جنس فلزی ساخته شده بود که به نظر می رسد اکنون با پلاستیکی شدن آن دوام بیشتری پیدا خواهد کرد.
گوشی های پیکسل بادز A دارای 2 پایه شارژ هستند . در حالی که گوشی های پیکسل بادز 2 دارای 3 پایه شارژ بودند. در اینجا یک نگرانی پیش می آید که کدام سنسور از این گوشی ها حذف شده که پایه شارژ آن نیز به همراهش برداشته شده است. باید گفت که این سنسور Ear-Detection (حسگر تشخیص گوش کاربر) نام دارد. حسگری که باعث می شود با برداشته شدن گوشی ها از داخل گوش کاربر، آهنگ در حال پخش شدن متوقف گردد. اما جای هیچ نگرانی نیست. مهندسان گوگل از نوعی حسگر مادون قرمز در طراحی Buds A بهره برده اند که این قابلیت را همچنان پا بر جا نگه دارند. بله ، در این امر کاملا موفق عمل کرده اند.
دیگر تفاوت های این دو مدل کدام اند؟
کیس شارژر های این دو مدل با هم مو نمیزنند. هر دو زیبا، جذاب و جمع و جور. اما از نظر عملکردی یک اختلاف بزرگ میان این دو وجود دارد. بر خلاف Pixel Buds 2، مدل A از قابلیت شارژ بی سیم بهره نخواهد برد. در واقع Pixel Buds A توسط یک کابل شارژ از نوع USB-TypeC شارژ خواهد شد.
علاوه بر این امکان کنترل صدا از طریق لمس گوشی های هدفون پیکسل بادز A میسر نخواهد بود. چرا که سطح خارجی این گوشی ها فاقد کنترلر لمسی می باشند. در نتیجه برای تنظیم صدا می بایست آن را از طریق دستگاهی که به آن متصل است، کنترل و تنظیم نمود. البته راه جذاب تری برای این کار وجود دارد. در این حالت دستیار صوتی گوگل که بر روی این هدفون تعبیه شده است به کمک شما می آید. کافی است شما بگویید : سلام گوگل ! ( “Hi Google “) و سپس به او بگویید میزان صدا را کم یا زیاد کند. برای کاربران اندروید برنامه Google Assistant (دستیار گوگل) همیشه روشن است و به فرمانهای صوتی شما مانند Siri برای AirPods گوش می دهد، بنابراین برای دسترسی به آن لازم نیست روی دکمه خاصی ضربه بزنید (مگر اینکه این ویژگی را خاموش کرده باشید)
آیا قابلیت “هشدار های توجه” در Pixel Buds A وجود دارد؟
در پایان باید گفت که سری A از قابلیت “هشدارهای توجه” برخوردار نیست. این ویژگی برخی از صداهای محیط مانند گریه کودک، پارس سگ یا آژیر اضطراری وسیله نقلیه را تشخیص داده و آن را در حین استفاده از هدفون به کاربر منتقل می کند. البته ناگفته نماند که شاید این قابلیت برای برخی کاربران خیلی خوش آیند نباشد و فعلا در حالت آزمایشی به سر می برد. این یک ویژگی منحصر به فرد در پیکسل بادز 2 گوگل است که البته کاربر در صورت ارزان تر خریدن هدفون میتواند به قولی قید آن را زده و بی هیچ مشکلی بدون آن زندگی کند.
شباهت های بادز 2 با سری A
هر دو هدفون نامبرده به بلوتوث نسخه 5.0 مجهز هستند اما پیکسل بادز A از تراشه جدید تری بهره می برد. تراشه ای که قبلا با شکایات گسترده ای از کاربران به دلیل قطع و وصلی در ارتباط بی سیم همراه بود. از نظر کیفیت صدا تقریبا هیچ تفاوتی میان این دو دیده نمی شود. همچنین هر دو می توانند برای فعالیت های ورزشی از جمله دویدن استفاده شوند. زیرا آنها دارای درجه مقاومت در برابر آب با درجه استادارد IPX4 هستند. به این معنی که همانند AirPod Pro در برابر رطوبت و تعریق مقاوم می باشند.
شارژدهی باتری، میکروفون و یکپارچگی اتصال
هر دو هدفون دارای میکروفون قابل قبولی هستند. برای آزمایش این کیفیت، در حین تماس از خیابان های پر رفت و آمد و شلوغ گذر کردیم. در کمال ناباوری گوشی های پیکسل بادز سر و صدای محیط را به شدت کاهش داده و مخاطبان تماس ها گفتنه اند که صدا را به وضوح می شنوند.
ماندگاری باتری برای این هدفون ها تا حدود متوسط 5 ساعت می باشد و میتوان 19 ساعت اضافی از کیس شارژر آن دریافت کرد.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه کردن آن است که گوشی های این هدفون نمی توانند به صورت همزمان به دو دستگاه متفاوت مانند گوشی و رایانه وصل شوند. بنابراین باید جهت تعویض دستگاه هر دو گوشی را به دستگاه جدید متصل کرد.
نتیجه گیری
در پایان نتیجه گیری ما بر این است که یک هدفون بی سیم با برند گوگل و کیفیت بالا، آن هم با قیمت 99 دلار، چیزی نیست که بتوان به راحتی از آن گذر کرد. بنابراین اگر از طرفداران نسل جدید هدفون های بی سیم هستید، بد نیست که Pixel Buds A گوگل را امتحان کنید.
منبع : CNET
اشتراک گذاری
برای اونا 99 دلار اقتصادیه… ولی برای ما چی؟ یک هدفون میشه 2 میلیون و 700 هزار تومن
یه مقدار برای گوش های کوچیک بزرگ به نظر میرسه… ای کاش کمی جمع و جور تر بود
این که ویژگی نویز کنسلینگ رو حذف کرده جالب نیست واقعا… ولی خب گوگله دیگه… هیچ کاری رو الکی انجام نمیده